ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Δείτε όλα τα προϊόντα στον online Κατάλογο

Υγρό λάτζας για πλύσιμο σκευών στο χέρι, συμπυκνωμένης σύνθεσης που απευθύνεται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες από λίπη και λάδια. Περιέχει ειδικό μαλακτικό χεριών. Με ευχάριστο άρωμα.
Υπερσυμπυκνωμένο αλκαλικό υγρό με διαλύτες. Η ειδική του σύσταση γαλακτωματοποιεί ανθεκτικούς ρύπους από ζωικά και φυτικά λίπη.
Παχύρευστο αλκαλικό καθαριστικό ισχυρής δράσης για καμμένα λάδια και λίπη(καρβουνίλα). Διαλύει όλους τους ρύπους χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες. Συνιστάται η χρήση του σε ζεστή επιφάνεια περίπου 600C.
Ειδικής σύνθεσης συμπυκνωμένο καθαριστικό που αφαιρεί καμμένα υπολείμματα λιπών με συνέργεια ατμού. Δεν προσβάλλει τις επιφάνειες και προστατεύει τα τοιχώματα και το εσωτερικό κύκλωμα των φούρνων.
Ειδικής σύνθεσης συμπυκνωμένο εξουδετερωτικό υπολειμμάτων απορρυπαντικών. Γυαλίζει τις επιφάνειες και προστατεύει τα τοιχώματα και το εσωτερικό κύκλωμα των φούρνων.
Συμπυκνωμένο γυαλιστικό υγρό για ανοξείδωτες επιφάνειες. Γυαλίζει και συγχρόνως καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να αφήνει δαχρυλιές.
Καινοτόμο μη καυστικό προιόν κατάλληλο για τον καθαρισμό από λίπη και λάδια.
Υπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό σε σκόνη για τον καθαρισμό από τα λίπη σε επαγγελματικές φριτέζες.
Υψηλής περιεκτικότητας απολυμαντικό-καθαριστικό επιφανειών για χώρους και εργαλεία κουζίνας.
Ισχυρό καθαριστικό λιπαρών ουσιών, ασφαλές για το αλουμίνιο και τις υπόλοιπες ευαίσθητες επιφάνειες. Καθαρίζει σε βάθος χωρίς δυσκολία. Είναι τελείως άοσμο και ιδανικό για πολύ δύσκολες βρωμιές.
Βακτγριδιακή ενζυματική σκόνη για καθαρισμό, συντήρηση και απόσμηση του αποχετευτικού δικτύου και των σηπτικών δεξαμενών.
Μετάβαση στο περιεχόμενο