ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ


Δείτε όλα τα προϊόντα στον online Κατάλογο

Υπερσυμπυκνωμένο όξινο καθαριστικό για τον περιβάλλοντα χώρο και τα τοιχώματα της πισίνας από επικαθήσεις αλάτων. Ιδανικό για λεύκανση αγυάλιστων μαρμάρων.
Διχλωροϊσοκυανουρικό νάτριο ταχείας διάλυσης (shock) για την εκκίνηση της πισίνας ή για υπερχλωρίαση σε περίπτωση δυσμενών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση ή πολλοί κολυμβητές). Σε μορφή κόκκου.
Υπερσυμπυκνωμένο κροκκιδωτικό με βάση το χλωριούχο πολυαργίλιο (pac), κατακρημνίζει όλα τα αιωρούμενα σωματίδια και δίνει κρυστάλλινη όψη στο νερό.
Προϊόν σε υγρή μορφή,για τη μείωση του pH της πισίνας. Η ειδική του σύνθεση δεν διαβρώνει τις επιφάνειες και τον μηχανολογικό εξοπλισμό της πισίνας.
Προϊόν σε σκόνη, για την αύξηση του pH του νερού της πισίνας. Η ειδική του σύνθεση δεν διαβρώνει τις επιφάνειες και τον μηχανολογικό εξοπλισμό της πισίνας.
Ειδική ταμπλέτα 200gr τριπλής δράσης που περιέχει οργανικό χλώριο 90% για την απολύμανση πισίνας, αλγειοκτόνο για την απομάκρυνση της πρασινίλας από τα τοιχώματα και κροκειδωτικό για την κρυστάλλινη εμφάνιση του νερού.
Μετάβαση στο περιεχόμενο