ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η NICOCHEM ιδρύθηκε το 1986 και επιχειρησιακά δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χημικών προϊόντων καθαρισμού, υγιεινής, απολύμανσης και συντήρησης, στους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, την μαζική εστίαση (ΗΟ.RE.CA.) ,την καθαριότητα των επαγγελματικών χώρων και προστασία των εργαζομένων. Παράλληλα αναπτύσσει νέες δραστηριότητες με προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.

Η NICOCHEM απασχολεί καθημερινά 29 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων και η προσεκτική επιλογή του προσωπικού έχει συμβάλει στην σωστή και ελεγχόμενη ανάπτυξη της εταιρίας,οι δε μεταφορές και οι μετακινήσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, τα οποία συνεχώς αναβαθμίζονται και αυξάνονται.

Στόχος μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά ποιοτικά προϊόντα, προσανατολισμένα στην προστασία του ανθρώπου, του περιβάλλοντος, και των επιφανειων, οι δε παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού μας, είναι τέτοιες που μπορούν να δώσουν αποτελεσματικές λύσεις, και γενικότερα να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα και απαίτηση των πελατών.

100+

έμποροι σε Ελλάδα και Ευρώπη

25.000+

Πελάτες μας εμπιστεύονται

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της των 3.200 τ.μ. στον Άγιο Στέφανο και στη ΒΙ.ΠΕ Οινοφύτων, σε δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια, παράγονται κάτω από λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο, και με πρόσφατης τεχνολογίας συστήματα, προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού και πληρούν όλους τους όρους των Ευρωπαϊκών κανονισμών ποιότητος με τον ανώτερο βαθμό βιοδιάσπασης.

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από: Γραφεία διοίκησης, πλήρως εξοπλισμένο χημείο που περιλαμβάνει εξοπλισμό για έρευνα και εξέλιξη νέων προϊόντων, χώρους παραγωγής ,χώρους συσκευασίας, αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών, ετοιμων προϊόντων,και πλήρες τμήμα service επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων – ποτηριών

Η εταιρεία NICOCHEM διαθέτει σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001 : 2015 ως την πρός την μελέτη,σχεδίαση και παραγωγή απορρυπαντικών ,μέσω του όποιου διασφαλίζει σταθερή ποιότητα στα προϊόντα που παράγει και στις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της ώστε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις τους, διατηρώντας υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας και ανταγωνιστικότητας στην αγορά. O τρόπος λειτουργίας της την καθιστά δυναμική, και συνεχώς ανερχόμενη στον τομέα της.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

1986

Ίδρυση της εταιρίας (παράγωγη 3 προϊόντων)

1993

Πλήρη γκάμα εστιατορίου

1996

1η συνεργασία με προϊόν ιδιωτικής ετικέτας

2007

Δημιουργία των Ncd Gold και Nic Dry Gold

2010

Ανάπτυξη γκάμας προϊόντων για τον ιματισμό

2011

1η εξαγωγη

2012

Ανάπτυξη γκάμας βιομηχανίας τροφίμων

2013

Παραγωγή προϊόντων σε σκόνη

2016

Ανάπτυξη γκάμας για καθαρισμό οχημάτων

2019

Παραγωγή 149 διαφορετικών προϊόντων

Μετάβαση στο περιεχόμενο