ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ


Δείτε όλα τα προϊόντα στον online Κατάλογο

Ειδικό προϊόν νανοτεχνολογίας που δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ στην επιφάνεια και δεν αφήνει να δημιουργηθούν σταγόνες που αφήνουν υπολείμματα αλάτων.
Υγρό καθαρισμού λείων επιφανειών με αλκοόλη. Καθαρίζει εύκολα χωρίς να αφήνει θαμπάδες και στίγματα ακόμα και σε σκληρά νερά. Διατίθεται με άρωμα θαλάσσιας αύρας ή άοσμο για εφαρμογές H.A.C.C.P.
Προιόν καθαρισμού WC, καθαρίζει εύκολα επικαθίσεις αλάτων και ουρόλιθου. Λόγω της παχύρευστης σύνθεσής του, μπορεί να παραμείνει περισσότερη ώρα στις κάθετες επιφάνειες. Αρωματίζει ευχάριστα το χώρο.
Όξινο καθαριστικό χώρων υγιεινής για καθημερινή ή περιοδική χρήση με μεγάλη καθαριστική δράση. Δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο δεν επιτρέπει στο νερό να παραμείνει στις επιφάνειες και να δημιουργηθούν επικαθίσεις αλάτων.
Ενζυματικά και βακτηριδιακά sticks από φυσικό σαπούνι για καθαρισμό, συντήρηση και απόσμηση των αποχετεύσεων.
Ειδικής σύνθεσης καθαριστικό χεριών με περιποιητικά συστατικά και γλυκερίνη. Καθαρίζει σε βάθος τα χέρια χωρίς να τα ερεθίζει ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Διατίθεται με άρωμα τριαντάφυλλο ή καρύδα.
Ειδικής σύνθεσης καθαριστικό χεριών σε μορφή αφρού με περιποιητικά συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος τα χέρια χωρίς να τα ερεθίζει ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Με άρωμα γαρδένιας.
Υγρό καθαρισμού λείων επιφανειών με αλκοόλη. Καθαρίζει εύκολα χωρίς να αφήνει θαμπάδες και στίγματα ακόμα και σε σκληρά νερά. Διατίθεται με άρωμα θαλάσσιας αύρας ή άοσμο για εφαρμογές H.A.C.C.P.
Ειδικό προιόν που καθαρίζει, αρωματίζει και διατηρεί την υγιεινή του WC. Τροφοδοτείται αυτόματα από τις ηλεκτρονικές συσκευές της NICOCHEM στο νερό από το καζανάκι. Εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα.
Ελαφρώς όξινο καθαριστικό για τον καθημερινό καθαρισμό των χώρων υγιεινής. Καθαρίζει εύκολα επικαθήσεις αλάτων χωρίς να φθείρει το σμάλτο και το χρώμιο. Παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί.
Όξινο καθαριστικό χώρων υγιεινής υψηλής απόδοσης, καθαρίζει έντονα εύκολες επικαθίσεις αλάτων και υπολείμματα τσιμέντου, ιδανικό για αρχικούς καθαρισμούς. Κατάλληλο για επιφάνειες που αντέχουν στα οξέα.
Πολύ ισχυρό προιόν καθαρισμού και απόφραξης αποχετευτικού δικτύου με βάση το θειικό οξύ και αναχαιτιστές διάβρωσης. Λόγω της συμπυκνωμένης χημικής του σύνθεσης, λιώνει τα λίπη και αποσυνθέτει όλες τις οργανικές ουσίες.
Υγρό αποσμητικό κατά της δυσοσμίας. Έχει άμεση και αποτελεσματική δράση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενισχυτικό αρώματος στο σφουγγάρισμα. Με ευχάριστο άρωμα λεβάντας που διαρκεί.
Μετάβαση στο περιεχόμενο